zwem-logo-trans.png

Elias heeft Corona gehad? En wat deed dat op Sportief vlak?

Het was weer een tijdje geleden dat we (dus Sander of ik) iets lieten horen van ons. Gelukkig is er nog sociale media. Over sociale media gesproken, je kan ons daar ook volgen. Op instagram en Facebook vind je ons laatste berichten. Volg ons daar dus ook.

Maar goed de titel is niet “volg ons op sociale media”, maar “wat deed Corona met mij sportief”. Je hoort veel over Covid en wat het met mensen doet. Zelf heb ik tijdens mijn Corona periode niet veel last gehad, al hoor ik ook minder mooie verhalen. Via deze weg wil ik zeker iedereen sterkte wensen voor elke (G-)Sporters. Natuurlijk voor iedereen, maar ik weet hoe moeilijk het is en ik heb het nu ook zelf meegemaakt…

Ik heb ik mooie momenten gehad. Vooral het besef van vrienden en familie. Daar verschoot ik heel hard van. Echt mooi om te zien dat de hulp en steun uit die hoek komt. Zo 10 dagen met mijn ouders letterlijk bijna enkel in de living gezeten. De brand is wel sterker geworden.

Sporten… ja het was dus tien dagen niks. Gelukkig kon ik nog wat spieroefeningen doen, en als het even kon even gaan wandelen in de tuin.

Op donderdag mocht ik terug ‘buiten’, en de vrijdagochtend ben ik meteen gaan zwemmen. Wel in Wilsele en niet in Aarschot. In had wel wat bang en stress voor hoe het zou gaan. Maar alles voor niks, het ging heel goed. Ben zo blij.

Dus… een lang bericht om te zeggen “Corona heeft niks achtergelaten voor het niveau in het water”. Ik ben zo blij, al heeft mijn mentale gezondheid ook een boost gekregen.

Tot snel, Elias

Tags: No tags

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *