8422d874-60b0-4425-b6ee-1e85ed83d949-1.png

Drukke weken voor G-SportSE

De titel van dit bericht maakt het niet meteen duidelijk, maar nu kan ik ook dingen melden van Sander. Jaja, onze mede-oprichter Sander is ook zwaar aan de bak gegaan. Hij had namelijk een hele week wereldbeker in Oostende. Na een geslaagde kwalificatie mocht hij dus starten! Wat ben ik zo trots op hem. Trouwens, als je hem wilt volgen, raad ik jullie aan om even op sociale media te zoeken naar “DoublePower Tandem Team”. Zeker de moeite, kan ik alvast zeggen….

We komen dichter en dichter bij de Special Olympics en BK, dus de trainingen worden zwaarder en ook extra zwemdag. Het verschil merk ik wel snel, want op woensdag zwemmen was toch al even geleden. Sinds de corona niet meer gezwommen dan. Gelukkig is het met Corona wel al een heel stuk minder.

Jullie lazen waarschijnlijk al een eerder bericht over mentale gezondheid. Daarin praat ik open over dat onderwerp bij Special Olympics. Ik ga er niet te veel nog op in nu, maar ik heb nu wel gemerkt, dat ik met die drukke zwemdagen toch ook wel rust nodig heb. Gelukkig heb ik mensen achter mij staan, die zorgen dat mijn hoofd niet ontploft.

Maar wat doe je dan? Wel dinsdag heb ik gewoon mijn werk gedaan na de training. Woensdag, donderdag en vrijdag had ik iets anders nodig. Woensdag heb ik een fietstocht gedaan van 37km. Dat deed heel veel deugd. Even hoofd leegmaken samen met een klein groepje. Donderdag ben ik een hele dag naar Brussel geweest. Ook weer voor afleiding. Natuurlijk eerst mijn training. Dat veranderd niet.

Wat een week, maar nu heb ik een weekje vakantie. Om klaar te zijn voor het Belgische Kampioenschap in Antwerpen.

Elias

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *