20230919_134424994_iOS

Batterijen opladen in de Moezel

Het vorige bericht op G-SportSE ging over het voorbije netbaltoernooi, en wat heb ik daar mooie reacties op gekregen. Ik doe dit niet alleen voor mezelf, maar allemaal met de gedachten om G-Sport groter te maken bij alle mensen die daar nood aan hebben. Zelf heb ik er ook van genoten en nogmaals, bedankt voor alle leuke reacties.

Deze week was ik vakantie in Duitsland met de leefgroep. We gingen een weekje naar de moezel streek. Heb er eigenlijk wel echt naar uitgekeken, om even met de boys van de leefgroep een leuke week te hebben. Want het moet toch niet altijd over sport gaan…

Niet over sport? Wel er is wel wat op til voor eind oktober maar daar communiceer ik later deze maand over… Om toch een beetje sportief te blijven heb ik mijn sport kleren wel in mijn valies gestoken, alsook mijn zwemgerief, want je weet maar nooit… Ook probeer ik op mijn eten te letten, al is dat niet altijd mogelijk op een vakantie… nee ik kan ook genieten hoor. Er komen nog drukke weken aan, en wil er volgende week volledig klaar voor zijn.

Laat ook vooral hieronder weten of jullie ook dit soort blogberichten willen lezen, beetje feedback is altijd welkom.

Maar goed, de moezel dan… De eerste dag hebben we het domein verkend, en gezorgd dat onze kamers volledig klaar waren. We verblijven in een Roompot domein waar we een huisje gehuurd hadden voor een mid week, van maandag tot en met vrijdag dus. Tussen de bossen, een golf terrein, maar vooral veel rust. De tweede dag zijn we cochem gaan verkennen met een aangename boottocht op de moezel, met als afsluiter gaan eten in het stadje zelf. Hoe mooi kan het leven zijn, toch?

De derde dag ben ik in de ochtend gaan lopen, daarom had ik mijn loopschoenen meegenomen. Al had ik niet door dat we veel gingen wandelen die dag. Maar goed na het ontbijt vertrokken we naar een dier- en attractiepark. Niet helemaal een Bellewaarde, maar toch veel fun gehad. In de voormiddag vooral dieren gezien, en na een echte braadworst met frietjes gingen we dan de échte attracties doen, er stonden twee grote serieuze blikvangers, namelijk een splash en een achtbaan. Ik kan jullie verzekeren, het was best wel de moeite… Als we terug waren in ons verblijf zijn we nog met een paar gaan zwemmen op het domein in het zwembad. Deed wel echt deugd, want het was best warm die dag in de Moezel…

Toen was het al donderdag… De voorlaatste dag van onze vakantie. En tot de ochtend wist ik eigenlijk niet echt wat we gingen doen. Tot ik hoorde iets van Nurburgring… en mag dat het walhalla van de autosport zijn. Hier wou ik altijd al eens naartoe gaan. Voor autofreaks als ik, is het echt genieten… ALS je iets kon zien. Op het moment dat we daar aankwamen zagen we geen auto’s of circuit, wat wilt zeggen dat alles goed afgesloten was. Jammer, maar natuurlijk veilig en beter voor de portemonnee van de organisatie… We hebben wel een tour geboekt, en konden daar wel echt wat zien. Beetje jammer, want op het circuit van Zolder kan je er echt op bijna. Maar goed, we hebben het circuit gezien, zelfs een paar test wagens van BMW gespot, dus ik ben een tevreden man…

Ochtend daarna was het vooral opruimen, alles terugzetten… het was echt een mooie vakantie, en heb super hard genoten. Ook met een fantastische groep. Vanaf volgende week is het terug volop trainen en werken…

Nogmaals: laat even een reactie achter als jullie ook dit soort berichten willen lezen op deze blog…

Elias H.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *