swimming-small

Elias gaat stapje verder…

Dag bloglezers,

Vandaag heb ik redelijk groot nieuws te melden rond mijn zwemmen. Na een paar weken van onduidelijkheid en gesprekken heb ik duidelijkheid over wat ik nog wil doen bij het zwemmen, of bereiken…
Het verhaal begon enkele maanden geleden.

De tijden waren sinds november (2018), werden een heel stuk beter, en dat waren de trainers van Parantee ook opgevallen. Maar toch deed ik het er niet voor. Bij mij gaat het om de tijden, maar zij deden mijn ogen toch opengaan…
In de week meer te trainen deed mij dus echt goed.

Terug over Partantee trainers… Wij (de jongens en meisjes van ons Leuven Aquatics-team) deden al een tijdje Parantee Open trainingen bij hun, maar sinds dit schooljaar volgen ze ons beter. Dus niet enkel met tijden, maar ook met techniek.
Ik ging daar ook graag naartoe, want we leren daar veel, vooral om dat het in een 50 meter bad steeds is. Alleen ligt het niveau hoger, en dat was even wennen…

Na een paar open trainingen, werden er vaardigheidsfiches opgemaakt, om ons nog een beter beeld te geven van onze technieken.
En het is met die informatie dat ik, mezelf verder wil ontwikkelen met zwemmen.
Ik heb wel een groot voordeel, en dat is dat ik tijd heb om veel te zwemmen, iets wat niet iedereen heeft.
Maar ik heb beslist voor mezelf, ik ga ervoor!!!

Dat betekend dat ik nu om de twee dagen probeer te gaan zwemmen, en dat zal in de week in Aarschot zijn, zaterdag in Leuven en zondag is afwisselend (ofwel open training of wel wedstrijd, dit natuurlijk niet elke week). Zolang het maar niet te veel word, dan komt alles goed. Ook, daar moet ik voor oppassen, maar er zijn veel mensen rond mij mee bezig.

Voila, dit was het bericht, ik ga dus een stapje verder in het zwemmen.
Tot de volgende,
Elias

Comments are closed.