logo-special-olympics-belgium

Leuven en Special Olympics

Hallo,

We krijgen aan het rustig tempo meer info binnen over de Special Olympics. Ik vind dat echt altijd een super leuke ervaring. En steeds achteraf mooie verhalen, of emotionele gevoelens. Ook de spanning en druk tijdens en na het evenement is ook een aspect waar je rekening moet mee maken als je voor de eerste keer meegaat. Al komt dat zeker goed. Als jullie meer willen weten over de Special Olympics dan moet je de vlogs en blogberichten maar eens zoeken en lezen, op deze website…

Maar we wijken af, we gaan verder met de titel van dit blogbericht. Jullie zien de titel “Leuven en Special Olympics”. Wat wil ik daar nu mee zeggen… Wel, Leuven is sinds dit jaar officieel een Special Olympics Belgium Club. Wat dus wilt zeggen, dat ze naar de nationale spelen mogen (dit jaar in het grote Antwerpen). Het was vorig jaar een verrassing voor mij, dat ze van Leuven naar mij kwamen voor info over de Special Olympics. En natuurlijk was ik fan van het eerste uur. Al snel bleek dat het niet de eerste Spelen waren voor sommige van de club. Maar het leukste is dat we het nu allemaal samen mogen meemaken als team in Leuven.

Leuven is van plan om vier jongens of meisjes mee te nemen naar de spelen. Voor alle duidelijkheid, ik ga niet mee met Leuven Aquatics, al zal ik (waarschijnlijk) wel overdag in het zwembad met hun doorbrengen. Want Apojo doet normaal alleen triatlon en atletiek, en dus geen zwemmen. Voor mij was het belangrijkste dat ik kon zwemmen, maakte niet veel uit met wie. Dit is echt een stress en onzekerheid die van mijn schouders valt.

Dus… de voorbereiding kan verder lopen. Verdere berichten en vlogs zullen nog wel volgen.

Tot de volgende,
Groetjes,
Elias

Comments are closed.