g-sportse-logo-v2

G-SportSE gaat … weer naar Gent

Hallo volgers,

We zijn nog eens op pad met zen tweeën, Sander en ik dus. Sander moest een attest en wat onderzoeken laten doen voor zijn kwalificatie van het G-Wielrennen. En als ik Sander kan helpen om mee te gaan, dan doe ik dat graag. Dus samen op pad in Gent.

We vertrokken in de voormiddag in Leuven met de trein. Verse croissantjes, en een warme koffie maakt al veel goed, voor het uur van vertrek.

De trein bracht ons via Brussel naar Gent, om daar tram lijn 4 te nemen richting UZ-Gent. Waar de croissants dienst hadden voor ons ontbijt, namen we een broodje uit de cafetaria voor onze lunch.

Zowel Sander als ik waren nog nooit in het UZ geweest, dus het was even zoeken. Want ze werken hier met ‘routes’, en niet met pijlen zoals in Gasthuisberg. Gelukkig hadden ze ons een kaartje gegeven, waar elk gebouw een andere kleur geven, wat dus handig was voor Sander. Al bleef het wel zoeken soms.

Eenmaal op de juiste dienst en ons aangemeld hadden, zag Sander daar nog een andere vrouw zitten. Ik kende ze niet, maar natuurlijk het G-Wielrennen is niet zo een groot wereldje. Voor mij was het ook leuk om eens andere sporters te ontmoeten. Ik heb wel veel moeten wachten, maar ik wou dit graag doen, want dat is ook een onderdeel van onze vriendschap.

Na het eerste onderzoek, gingen we terug naar beneden om dan naar het tweede onderzoek te gaan. En daar was het een beetje mis gelopen, maar goed, het belangrijkste is dat we (zoals al eerder vermeld) het samen deden. Het was ook maar een klein misverstand.

Sander had gemixte gevoelens achter de onderzoeken, maar goed, het was een leuke dag. Na een hele lange dag wachten, en wachten, terug naar huis met de trein, en de dag was om.

Bedankt Sander dat ik erbij mocht zijn.
Zo tot ver ons dagje.

Comments are closed.