3d54a65a-4214-4e3b-98ce-8b59c76f9bf6.png

Kerst!

Hallo vrienden,

Het zijn mooie dagen, maar dan in moeilijke tijden. Gelukkig hebben we elkaar nog. Als er iets is wat we beidde geleerd hebben, is dat vriendschappen zo belangrijk zijn. Sander en ik hebben vorige week samengezeten en we zijn allebei onze weg gegaan in onze sport. Nee hoor, we blijven samen dit project doen, want we zien er duidelijk het nut van in.

Ik zou al dat we onze eigen weg zijn gegaan in eigen discipline. Sander heeft echt zijn ding gevonden in Paracycling, en ik in het zwemmen. Ik weet niet of jullie dat weten, maar we zijn samen gestart met een heel andere sport. Hoe het allemaal begon bij ons, daar lees je komend jaar meer van op onze website en sociale media. Nu zijn we beidde sterker geworden in onze eigen domein. Zowel fysiek als mentaal. En als we dit kunnen blijven delen met jullie, dat maakt van dit project echt een topper.

Om maar te zeggen, we hebben elkaar nog. Ook steun vanuit familie en andere vrienden is belangrijk.

Bedankt volgers, mooie feestdagen en tot volgend jaar!

Het G-SportSE Team

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *