G-SportSE-small-trans

Eerst in Gent een shoot, daarna echte feelgood

Hallo volgers,
We zijn nu een kleine week voordat ons avontuur begint in het mooie Berlijn. Hopelijk hebben jullie al gezien dat ik een pagina gemaakt heb wat enkel met Berlijn te maken heeft, voor wie het nog niet zag, dan klik je hier. Daar vind je alle info, en ook foto’s, zelf ga ik proberen die pagina zo up-to-date te houden.

Genoeg over Berlijn, daar gaat dit bericht niet over. Of toch niet echt helemaal. Want doordat we met een groot aantal aan atleten naar daar gaan voor te sporten, wordt er ook veel over gepubliceerd.
Dit weekend was ik (samen met nog een paar andere toppers van atleten) verwacht in Gent voor een shoot en interview voor het Nieuwsblad magazine Billie.
Een dagje Gent had ik echt wel zin in, want het was lang geleden dat ik daar nog eens was. En dan meestal in het centrum, of aan het grote station, maar nu was het aan de haven op een mooie locatie (foto’s, vind je onder dit bericht).

In de vroege namiddag had ik die shoot. Was eigenlijk wel lang geleden, en als ik daar nog verder over nadacht dan was het de eerste keer… ik weet het niet meer, maar bon de shoot…
Zoals al gezegd, was het voor het Nieuwsblad meer bepaald het magazine Billie.
Ik kwam daar aan en zag meteen twee atleten. De eerste die ik herkende was Blanche. Door de de trainingsweekends heb ik haar beter leren kennen. Voor de mensen die het programma ‘Alles voor de Spelen’ volgt, dan kennen jullie haar wel. Als ze me zag, kwam ze direct naar mij toe en een gaf ze mij een knuffel. Wat Special Olympics niet allemaal doet in mijn leven, bedoel dan van mensen leren kennen.
De andere atleet was iemand die tafeltennis deed, en wat deden die dat zo goed. Mode is niks voor mij, maar vond het wel eens leuk.
De kleuren die ik moest dragen waren oranje en paars, niet direct de kleuren die ik zou kiezen, maar als jullie de foto’s zien, dan kunnen jullie zelf oordelen, laat het weten in de reacties hieronder het bericht…

Ook was er een interview voorzien. Want alleen foto’s is ook niet voor in een magazine. Om heel eerlijk te zijn, ik vind interviews leuker dan foto shoots. Daar kan ik veel meer in kwijt. De meeste van jullie weten dat ik een heel sociale jongen ben, en dus graag praat. Dat merk je wel aan al mijn posts. De interviewer was een heel rustige man, en ook heel geïnteresseerd, en dat vind ik zelf heel belangrijk. Daar heb ik veel verteld over hoe ik G-Sport heb leren kennen, en wat het nu voor mij is. Meer lees je in het magazine..

We waren daar op een prachtige locatie, niet alleen de plaats waar de shoot zelf was, maar ook echt een mooi stukje Gent. De Shoot was tot half vijf, daarna hebben we nog genoten van een drankje en een wandeling door Hal 16, echt prachtig (een foto hiervan vind je hieronder)! Al was ik wel redelijk moe na die mooie dag.

We moeten veel rusten, want het gaat druk worden.
Hieronder nog eens het beeldmateriaal van deze dag.
Nog even vermelden dat ons interview en foto’s gepubliceerd worden in het weekend van 17 juni.

Tot snel,
Elias

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *