IMG_2160

Het verhaal van SwinaBike DEEL 1

Intro

Ondertussen kennen jullie al mijn doelen voor dit jaar, en ik moet nog steeds een event pagina maken voor de blog, maar dat komt nog…
Eén van die events is het ‘Long Course Weekend’ waarbij ik die vrijdag 20 september ga zwemmen en dan de zondag 22ste dan een halve marathon ga lopen.
Ik ga dat niet alleen doen die wedstrijd, want voor het zwemmen heb ik hulp van een goede vriendin van mij… Nina.

Wie is Nina?

Als jullie G-SportSE al een tijdje volgen (en daarbij bedoel ik vanaf het begin), hebben jullie ook wel eens meer gehoord over Nina. Nina is dus een goede vriendin en heeft al veel gedaan in de G-Sport en ook bij Special Olympics. Ik heb haar leren kennen bij het zwemmen. Waarbij ze het altijd super goed deed. In 2015 ging ze naar de Special Olympics World Games in Los Angeles, waarbij zij daar een wereldrecord neerzetten en dat nog steeds heeft…
Niet alleen bij het zwemmen is ze top, maar ook bij fietsen zet ze grote stappen. Daarbij werd ze meermaals Belgische kampioen.

Meer dan sportster alleen.

Bij Nina kan je ook altijd terecht voor hulp, een babbel, of gewoon een luisterend oor. Dit was voor mij echt heel hard nodig die jaren. Al had ik natuurlijk die periode ook veel aan Sander (die mee G-SportSE opgericht heeft).
Na enkele jaren, begon ik ze ook buiten het zwemmen of sporten kennen. We zagen elkaar aan de zee, wat nog wel een leuk en verassend moment was. Ik was dus aan de zee, en ging naar een strand bar en wie zat daar? Nina dus. “Wat doe jij hier?” Daar wisten we dus van elkaar dat we beidde toen vaak naar de zee gingen.

Wat gaan jullie zien van haar op deze blog?

Zoals gezegd gaan we samen in Nieuwpoort een grote wedstrijd samen doen, en daarover gaan we veel communiceren. Maar ook over haar socials ‘SwinaBike’ gaan we samenwerken. Daarboven ga ik ook haar project van ‘Kom Op Tegen Kanker’ delen, hierover later meer…

Dit was Nina, en ik hoop dat we elkaar kunnen helpen en steunen op deze projecten.

Volg haar alvast op Instagram: Swinabike

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *