395275116_7515260261823417_3573209456687580265_n

Het verhaal van SwinaBike DEEL 2

Enkele weken geleden maakten jullie hier op deze blog kennis met Nina, de vrouw van de instagram account ‘SwinaBike’. Lees vooral eerste dat bericht voor je hier verder leest, en vooral volg haar daar, want het is prachtig wat zij al heeft bereikt.
Vandaag wil ik het hebben over wat ze doet buiten haar competitie en trainerschap, want Nina zet zich ook in voor andere mooie doelen, en koppelt daar ook een uitdaging aan…

Inzet met mooi verhaal aan de zee…

In het eerste deel lazen jullie dat Nina graag naar de zee ging, en dat ik haar daar ook van een heel andere kant heb gezien (zelfs beter leren kennen). En enkele zomers geleden als ik ze daar spontaan tegenkwam, had ze een mooi verhaal, en dat wil ik hier ook vertellen. Trouwens, alles wat jullie hier lezen wordt eerst nagelezen door Nina zelf, dan weet ik zeker dat zij dit ook oké vind.
Maar dus enkele zomers geleden was ik met haar aan de zee, en vertelde ze dat ze ging zwemmen in de zee voor een goed doel. Net voordat ze dat zei, had ik al zin om mee te zwemmen, maar het was veel meer dan dat.
Ze ging namelijk zwemmen in de zee voor ALS-liga, waarbij ze dus geld inzamelde voor onderzoek. Ik was toen echt verschoten, vond het zo mooi dat ze dat deed, en blijkbaar was dat niet de eerste keer.

En dan nu gaat ze nog stapje verder

Nu (zoveel jaar later) heeft ze in familiale kring vaak te maken gehad met kanker, en ze wou daar iets voor doen. Maar omdat het bij haar enkele keren heel dichtbij kwam, wou ze echt iets groots doen voor kanker onderzoek. En besloot ze om een grote fietstocht te doen ten voordelen van ‘Kom op tegen kanker’. Zij is natuurlijk niet de enige die met die verschrikkelijke ziekte te maken heeft, en daarom vond ik dit zo een mooi initiatief dat ik vanuit mijn netwerk dit ook te steunen, door haar verhaal en actie op onze blog en socials te promoten.

Ze heeft een heel plan, en ik wil het graag uitleggen, maar denk dat je dat beter van haar zelf leest op deze link: https://www.komoptegenkanker.be/acties/trappen-tegen-kanker-dwars-door-belgie

Steun haar, en draag je steentje bij voor een heel mooi initiatief!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *