IMG_5428

Iets anders: Wie volg ik op Social Media

Momenteel is even rustig in mijn sportwereld, maar er komen nog wel wat events aan. Maar nu dus tijd op de blog voor eens een ander soort bericht op deze blog. En dit onder de noemer ‘Iets anders’. Vandaag neem ik jullie mee in de wereld van de social media, meer bepaald wie ik allemaal volg.

Welke socials?

Eerst wil ik nog even meegeven op welke social media ik actief ben. Vele van jullie volgen mij al, en daarvoor al een dikke merci. Zonder jullie input en verhalen, kan ik ook niet veel ervaringen delen over G-Sport of Special Olympics… Maar dus waar ben ik (vooral) actief?

Ook op threads ben ik een account, maar daar moet ik nog een beetje mijn weg zoeken.

Bij G-SportSE zijn deze ook bekend

Er zijn ook andere kanalen die al wel bekend zijn om te volgen die ergens toch een band hebben met G-SportSE. Neem nu bijvoorbeeld Sander. Hem kennen jullie wel omdat hij mee de opstart van deze site heeft meegedaan. In het begin was hij dus bij G-SportSE maar sinds al een ruime tijd, heeft hij ook eigen socials, en zelfs een eigen website.

Dan hebben we natuurlijk Celine, die jullie misschien kennen van blog post, maar vooral van onze samenwerking met Special Olympics en onder de noemer #GKrachten op onze socials. Ook zij vermeld ik graag in deze catgorie.

Tandemteamdoublepower (Sander)

Special_Gymnast_Celine (Celine)

Intressante pagina's die ik volg

Gelukkig zijn er nog vele pagina’s die ik volg. De meesten zijn sport gerelateerd, maar sommige volg ik, omdat ik er goed gevoel door krijg…
Al eerste heb ik Chris. Chris is een man uit Amerika en heeft het syndrome van Down.  Maar vooral belangrijker, hij was de eerste donwi die een volledige Iron-man deed. Een iron-man is een volledige triatlon waarvan je 3,8KM zwemt, dan 180km fietst en daarna 42,2km loopt. Op zich al een afstand, maar Nic was dus de eerste man met down die het gehaald had. Na die iron-man is hij een groot voorbeeld geworden bij special olympics. Hij geeft tegenwoordig lezingen over hem, en over zijn doel om elke dag 1% beter te worden.

Natuurlijk volg ik deze kanalen, omdat ik er zelf veel uit leer en haal.
G-Sport Vlaanderen en Special Olympics

Dat was het in grote lijnen… Maar als je nog meer suggesties hebt, laat gerust weten hieronder in de comments. Of stuur mij een berichtje met de kanalen die je nu van mij hebt.

Tot een volgend bericht,
Elias

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *