logo-special-olympics-belgium

Road to Specials: Wat nu nog?

Dag Bloglezers,

Het is weer een tijdje geleden dat ik een bericht schreef in de reeks “Road to Specials”. En dat komt omdat ik moest wachten op meer info. Ik kan al zeggen dat de inschrijvingen en tijden doorgestuurd zijn naar de organisatie. We kunnen niet meer terug nu…

De Special Omympics gaan door in Sint-Niklaas en Beveren. We kijken er echt naar uit, en het trainen (vanaf september) is in volle gang.
Op de Special Olympics doen wij als Apojo alleen mee aan Atletiek of Triatlon, en ik zal deelnemen aan triatlon. Nu hoor ik jullie al denken “Elias is toch een zwemmer? Waarom zwemt hij daar niet?” Awel, dat heeft vooral te maken met organisatie, en triatlon is een mooie (extra, sportieve) uitdaging.

Toch is altijd leuk om dat hele mooie evenement mee te mogen maken. Het gaat verder dan alleen sporten. We leven vier dagen samen, we koken samen, we eten samen, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Nu gewoon veel trainen, en dan komt alles goed…
Tot zover dit bericht.

Groeten,
Elias 

Comments are closed.