swimming-small

Enkele weken voor BK G-Zwemmen

Dag bloglezers,

Het gaat goed met de voorbereidingen van de Special Olympics, maar we mogen niet vergeten dat er ook nog steeds een zwemcompetitie is. Vergeten, ja vergeten, omdat ik de voorbije weken weinig heb gedaan voor het zwemmen zelf. Maar het lijkt op “stilte voor de storm”…

Deze maandag kreeg ik een mail in mijn mailbox met de selecties voor het Belgische kampioenschap G-Zwemmen. Ik voelde al aankomen dat ik er wel een paar ging hebben, maar dit had ik wel niet echt verwacht, verschoten dus.
Er worden zes nummers gezwommen, waar ik (officieel) er vijf van geselecteerd. Ik zeg wel officieel, want je mag er maar maximum vijf doen, al ga ik er maar drie doen. Zodat ik mij kan focussen op die drie, en daar hopelijk een medaille op kan halen.
We zullen wel zien…

Tot binnen paar weken in Sint-Niklaas voor het BK

Comments are closed.