20230907_044441158_iOS

Structuur, zooooo belangrijk én dit deed het met mij…

De school is terug begonnen. Ik zie het elke dag nu in Aarschot, dat er veel meer jeugd en kinderen op pad zijn. Voor hun is er dus wel al terug wel wat structuur…
Het leven voor mij in de voorziening loopt gewoon altijd door, buiten mijn vakanties is eigenlijk elke week hetzelfde, al gaan sommige activiteiten wel een beetje anders. En misschien ook de werkuren van de begeleiding. Voor mijn sportplanning was wel meer verschil tussen vakantie en schooluren…

Wat was ik blij dat ik terug kon zwemmen om 7u s’ochtends. Terug structuur voor de ochtends. Gelukkig is de fitness 24/7 open, dus daar kan ik wel altijd terecht.
Enkele weken heb ik een nieuw sportschema opgesteld, met daarin de sporten voor triatlon, en dat LOOPT goed… pff.. sorry ik kon het niet laten. Maar dus lopen fietsen en zwemmen.
Als ik net begon met fitness was het veel ineens, maar nu heb ik de toestellen gevonden, en weet ik wat ik daar kan doen. Vooral dank aan Ward voor de hulp daar….

Voordat het zwembad terug open was om 7u, was het moeilijk met andere dingen te plannen, in de voormiddag. Nu kon ik terug mee naar de markt op donderdag, in plaats van zwemtraining om 9u of 10u. De keerzijde is wel dat ik veel vroeger moet opstaan. Sommige weten dat misschien maar als ik ga zwemmen in de ochtend is dat 5u30 dat de wekker afgaat. Dit deed ik dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor corona. En nu na Berlijn, en de focus ligt op triatlon, doe ik maar twee zwemtrainingen in de week. Dus discipline had ik nog ergens in mijn lichaam. Het gaat zelfs zo ver, dat ik zelf wakker wordt voor mijn wekker als ik ga zwemmen, zal daar het autisme voor iets tussen zitten?

Dit weekend starten de zwemtrainingen terug in leuven, en daar kijk ik ook super hard naar uit. Eindelijk terug met de jongens zwemmen, want dat was ook al effe geleden, vorig schooljaar heb ik vaak moeten passen door al die extra dingen voor de Wereld spelen, dus een nieuw seizoen heb ik al heel veel zin in…

Structuur is zo goed als terug, al wilt dit niet zeggen dat het minder zwaar wordt of zo…
Tot zover goed dus, hopelijk komt het goed… Euh.. Tuurlijk komt het goed Elias, je kan niet meer doen als je best…

Elias H.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *