IMG_1282

Voor het eerst naar de kantoren van SOB

We hebben een nieuwe stap gezet in het gebeuren bij Special Olympics, en dat is waar ik het misschien nog nooit eerder over had. Namelijk dat ik start met de opleiding om Special Olympics ambassadeur te worden. Daarover later meer als ik zelf meer zicht heb over die opleiding, want nu wil ik het graag hebben over de locatie waar we moesten zijn…

Ondertussen al zeven of acht jaar atleet bij Special Olympics Belgium, en heb nog vaak het ‘waaw’ gevoel bij deze organisatie. Telkens nieuwe kansen gekregen en veel mensen leren kennen. Denk dan maar aan de Special Influencers (nu TeamSpecial), maar ook aan elke nationale spelen waar ik steeds nieuwe mensen leer kennen. Maar toch was dit nog nooit gebeurd…

Ik werd samen met mijn papa verwacht bij de kantoren van SOB, en daar was ik nog nooit geweest. Eerlijk waar, ik dacht dat dat zo een saai gebouw zou zijn, dus een gang met deuren en dan de bureau’s. Niets is minder waar, het is een best hip gebouw, in een heel rustige buurt, en is echt mooi ingericht. Vooral de foto’s die daar overal hangen blijven bij mij hangen.

Zoals gezegd was ik daar voor een nieuw project, maar toch zal deze dag mij vooral bijblijven als een ontdekking. We waren wat te vroeg aangekomen, en ik heb dan wel echt bijna meteen een vlogje opgenomen, want ik wist dat dit een speciaal moment werd. Ook heb ik dan meteen eens rondgekeken.

Wat een organisatie en je voelde er echt wel de sfeer die je ook vind op de nationale spelen. Klinkt raar, maar het was echt heel interessant. Nu kan ik een beeld vormen van de gebouwen. Heb wel vaker teams meetings gehad met mensen van SOB, maar nu dus echt kunnen zien.

Lijkt een overbodig bericht, maar ik vond het zelf echt heel leuk. Nu het nieuwe project afwachten. Daarover meer in een toekomstig bericht.

Elias

Reel gemaakt, die je ook terugvind op onze socials.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *