20231209_131447621_iOS

Leuven Aquatics in de Britse School

Hallo,
We hadden nog geen wedstrijden genoeg, en de volgende kwam al om de hoek kijken. Voor deze keer werden we uitgenodigd voor een wedstrijd met als doel, dat studenten van de Britse School in Tervuren dit konden leren. Veel was in het engels, en niet zo veel deelnemers, dus dit moest wel leuk zijn…

En ja, het volledige pakket was leuk. Dit was veel meer dan een zwemwedstrijd alleen. Iets waar we normaal niet zo doen. Want we kregen net na aankomst een warme maaltijd in de kantine, en wat was die spaghetti lekker, zo konden we met ons klein groepje van Leuven Aquatics genieten. Natuurlijk kwamen we vooral voor het zwemmen, maar dit maakt het toch uniek, en dit zal dan ook bijblijven…

Er waren drie clubs aanwezig. Je had DAIZ, T’Vosje en wij dan met Leuven Aquatics. De andere grotere clubs waren er niet, maar dat was niet zo erg, omdat er niet zoveel plaats was in het zwembad zelf.
Het zwemmen ging heel goed voor ons, we zwommen vaak samen, en dat was echt genieten, vooral de aflossing deden we goed, je zag duidelijk het plezier. Mijn eigen tijden waren zelfs heel goed, seasons best, dus extra trots. Maar dan nog nog na het zwemmen…

Want na het zwemmen was er een moment dat we een stukje cake of een wafeltje konden eten, en dat was bijna allemaal gemaakt door de ouders van leerlingen van die school, zeiden ze achteraf. Ze hebben er echt hun werk van gemaakt, super lekker… Beetje Afternoon tea…
Na dat leuke chille, maar vooral lekkere moment, kregen we in een andere zaal nog een dans optreden van zwemmers, echt danstalent in de zwemcompetitie. Toffe dag dus.

Heb ook een (korte) video gemaakt, die vind je hieronder…

Tot snel,
Elias Hendrickx

Korte video van die dag in Tervuren

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *