IMG_1339

Samen sporten met je eigen ploegmaats!

Het was (weer) even stil op deze blog voor een dikke twee weken, en ook de socials waren even wat minder. Dat had alles te maken dat het niet altijd gemakkelijk is in mijn hoofdje. Maar nu dus volledig ok, en dit is mede door een verhaal dat ik vandaag voor jullie wil vertellen. Want hierin ga ik vertellen hoe zalig het voelde om te gaan sporten met Branko, dé man in vorm, en dikke kanshebber voor de gouden medaille op de Special Olympics Nationale Spelen (Belgie) in La Louvière!

Branko?

Wie is Branko? Ik zei het hierboven al een beetje, maar Branko is echt een topper in van alle sporten. Zo speelt hij voetbal, loopt hij veel, en fietst iedereen naar huis. Dit maakt van hem een hele ‘allround’ sporter, wat bij de Triatlon op de Special Olympics heel hard van pas komt.
Je kan hem ook kennen van het VTM-programma ‘Alles voor de Spelen’ waar hij in de eerste aflevering in beeld komt bij de selectie voor mede-presentator te worden. Uiteindelijk werd hij niet gekozen, maar ik weet zeker dat hij dat ook geweldig zou gedaan hebben…

Branko is ook echt een vriend, we kunnen goed lachen met elkaar, we hebben dezelfde humor, hij is rustig, en dat maakt het dat ik graag met hem samen wil sporten. Ik heb hem pas echt goed leren kennen vorig jaar op de nationale spelen, en sinds toen kunnen we samen veel aan…

Samen sporten? Hoe?

Wel… We hadden afgesproken samen met onze begeleiders om elke donderdag voormiddag samen te gaan sporten. Branko heeft net als ik een redelijk vol (werk-)schema, dus het was even zoeken hoe we het gingen doen, maar gelukkig is het dan de donderdag voormiddag geworden.
Daarbij had de sport begeleider gevraagd of we elke eerste donderdag van de maand samen konden gaan zwemmen, en dat was een super goed idee. Top team staat er ons klaar in Apojo!!!
De andere donderdagen gaan we lopen, fietsen of naar te fitness, en dat laatste hadden we vorige week gedaan.
Ik kan daar van alles over zeggen hoe het ging, maar soms zeggen beelden meer, dus daarom die video hieronder.

Video:

Branko en ik in de fitness

Voila, dat was het voor deze post.
Tot snel,
Elias H.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *