IMG_2945

Special Olympics national games 2024: Dag 1

Wat gaat de tijd snel, we zijn al mei. Dat betekend dat we met team Apojo naar de Special Olympics gaan. Dit jaar gaan de nationale spelen door in La Louvière. Het zal een mooi feest worden met vele top atleten.

Torch Run

Op woensdag is het traditie getrouw dat we een torch run hadden en daarna een openingsceremonie. Dit jaar was die torch run best pittig, vooral door hellingen en dalende stukken.

De sfeer zorgt ervoor dat je het echt haalt. Het ging om 13km lopen, met twee pauzes er tussen. Met Team Apojo hebben we het met acht man uitgelopen. Daar mogen we echt wel trots op zijn…

Openingsceremonie

Na de toch wel heftige torch run, moest ik direct naar het dorpsplein van La Louvière voor de openingsceremonie. Ik had het geluk om te mogen zitten in aparte tribune voor mooi zicht op een echt mooie show. En daar bovenop heb ik dicht bij een echte special guest gezeten. Namelijk de koning zelf. Dus was echt spannend.

Sinds ik Atlete Ambassadeur ben voor Special Olympics, heb ik samen met dat team kennis mogen maken met verschillende mensen die in de bedrijfswereld in contact staan met SOB. Vond ik echt spannend, maar met Celine, Thibeau en Amal is het toch een mooi moment geweest. Bedankt aan Sissy, Ludo en de rest van de trainers…

Wat een mooie show, echt mijn felicitaties aan de organisatie!

Het was een prachtige dag, maar als ik om 21u30 aan ons verblijf aankwam, was ik eigenlijk blij dat de dag om was. T’was super leuk, veel mensen leren kennen, en ook wel echt genoten.

ps: meer foto’s en video’s op onze kanalen en die van Special Olympics

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *