swimming-small

Wedstrijden in vol tempo voor Elias

Dag volgers,

Het is druk voor mij. Trainingen en wedstrijden volgen zich snel op. Over dat laatste wil ik het wel hebben…

Vorige jaren waren er ook drukke maanden, bijvoorbeeld maart, mei. Maar dat het nu dit jaar nog een drukke laatste maanden zijn, dat had ik nooit gedacht. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het super, maar het is soms nogal druk.

Gelukkig is er een heel team achter mij, voor de drukte gezellig en leuk te houden. Bijvoorbeeld de sfeer tijdens de wedstrijden, die is zo leuk en gezellig. Daarom doe je het. Je wilt steeds van een wedstrijd het beste maken qua prestaties. Maar toch als er een leuke sfeer hangt, dan geeft dat extra motivatie om nóg beter te zwemmen.

De voorbije wedstrijden gingen de tijden niet slecht voor mij, maar niet alleen van mij maar ook van ons team “Laqua”. Ik mag echt mijn ‘pollekes’ kussen met dat team. Want we zien elkaar dus meer in het weekend door de wedstrijden op zondag. Al hebben we natuurlijk ook elke week training op zaterdag.

Dat team is echt belangrijk voor mij. We proberen ook wat extra activiteiten te doen. Samen naar de film, of samen naar pretpark. Daar genieten we met volle teug van, én is goed voor de ‘team-building’.

Komend weekend, is er de laatste wedstrijd van 2019. En die zal doorgaan in Gent! We gaan met heel het team, en ik weet dat iedereen het goed gaat doen…

Ik houd jullie op de hoogte.

Tot de volgende, Elias

Comments are closed.