logo-special-olympics-belgium

Road to Specials: Winter plan

Beste volgers,

Het wordt weer winter, en kouder. Toch houd het ons (het Special Olympics van Apojo) niet tegen om onze training verder te zetten. In tegendeel we leggen onze lat steeds hoger.

Sinds paar dagen geleden hebben we een nieuw schema gekregen voor ons als triatleten. In dat schema gaan we elke dinsdagavond wisselen russen looptraining of zwemtraining. Deze week was het looptraining.

Mijn conditie is er redelijk goed op vooruit gegaan. Ik voel me zelf zekerder, maar vooral mentaal goed. Bij een zwemwedstrijd paar weken terug voelde ik mij ook goed in mijn hoofd, en ik haalde goede resultaten. Meer daarover in een blogpost over mijn zwemmen, nu dus verder over mijn Special Olympics…

We gingen gisteren dus lopen met de hele groep ergens dichtbij de voorziening. Het doel was, dat de triatleten 3km moesten lopen, en onze atletiekers hun afstanden (100m sprinten, 200m aflossing,…).
Het was even geleden dat ik nog eens 3km had gelopen aan één stuk, maar zoals ik al zei, ik ben goed gemotiveerd, en dat doet veel…

Niet alleen blij voor mezelf, maar ook voor het team. Special Olympics blijft een evenement met beleving voor heel ons team (zowel de triatleten, als de atletiekers).
En zo komen we beetje bij beetje dichter bij ons doel, en dat is schitteren op het podium in Sint-Niklaas.

Zo dat was het weer voor Road To Specials. 

Comments are closed.