20230820_133012542_iOS

Terugkom moment “Alles voor de spelen”

Iets wat ik eigenlijk niet echt verwacht had, maar ik wel stiekem heel blij was met die mail. Een mail waar in stond dat heel team belgium werd uitgenodigd voor een reünie van het ondertussen wel bekend programma “alles voor de spelen” van productiehuis ‘Boundbreakers’.

Laten we bij het begin beginnen. Zoals ik al zei had ik dit helemaal niet meer verwacht. Een organisatie van het productiehuis en niet van Special Olympics Belgium. Om 15u in de namiddag mochten alle atleten van Team Belgium (en een +1) samenkomen in Vilvoorde, bij de ‘kruidfabriek’ voor een drankje en snackje. Ik mocht dus iemand meenemen, en moest daar eigenlijk niet echt hard over nadenken… Sander wou ik al lang betrekken in het Berlijn verhaal, maar ja dat was niet zo simpel, maar bij deze uitnodiging kon het wel. Dus ik Sander afgehaald in station om dan naar Vilvoorde te gaan. Dit kon niet meer stuk…

Aangekomen op de bestemming, zag ik hoe gezellig het was. Er was wel wat volk, niet gedacht… Maar goed het was leuk om iedereen terug te zien. Natuurlijk zag ik direct Celine en de andere bekende gezichten. Wel een voordeel als je toch al bijna iedereen kent, logisch als je twee weken dicht had samengeleefd met deze groep. Je voelt je dan meteen welkom. Sander heeft het eerste half uurtje vooral bij mij gebleven, maar al snel had hij contact met de fietsers van het cycling team van Berlijn. Hij amuseerde zich dus ook, dat vond ik ook wel heel belangrijk, zeker ook voor zijn contacten…

Er was wel wat te doen. Buiten het praten met iedereen, en te vertellen over hoe het nu met ons gaat, of we nu al terug aan het trainen zijn, of we misschien op vakantie waren geweest na ons avontuur konden we ook voetbal spelen in zo een ‘opblaas-arena’ met riemen erin, zodat je dan ‘kikkertafel’ kon spelen, maar dan in het echt, en dat was echt super leuk. Ook kregen we een ijsje, en was het echt een leuke namiddag. Zeker als we dan nog een groepsfoto hadden genomen, nogmaals niet iedereen was er, maar toch de moeite waard…

Bedankt Boundbreakers, en misschien tot in de toekomst ergens.
Elias H.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *