20230405_112429784_iOS

Ontspanning en plezier in Sportpaleis

Dag volgers,
Jullie lazen al alles over onze stage van een weekje geleden (zo niet, lees het bericht hier), maar nu kreeg dat nog een staartje wat ons bracht in het Sportpaleis… Hoe dat kwam en hoe het was lees je hieronder…

Maandag kregen de atleten van Berlijn een bericht dat het productiehuis van het programma ‘Alles voor de Spelen’ ons uitnodigde in het sportpaleis. Het is gekomen doordat Koen (Wauters) ons daar in Herentals gevolgd heeft, en hij wou nu zijn wereld laten zien, wat natuurlijk super leuk is, en dan is de locatie Sportpaleis…
Ook kregen we te horen dat we beetje ‘opgekleed’ moesten zijn. Leek mij wel leuk om zo eens de delegatie te zien in ‘gewone’ kleren en niet in sportkledij.

Van onze zwemgroep was enkel Melissa er niet bij, de andere (plus onze coaches) waren er wel. Ook mochten we elk een begeleider meenemen, ik ben gegaan met mijn jongste broer Hannes. Het was lang geleden dat ik nog iets had gedaan met hem. Wij samen dus naar Antwerpen…

We kwamen wel wat te vroeg aan, en hebben toen effe gaan wandelen in de buurt. Na iets te gaan kopen om te eten en te drinken zijn we terug naar de parking gegaan, om dan te wachten op de andere atleten, want toen waren er al een paar. Wel leuk dat je iedereen zo wat begint te kennen, al ken ik nog niet veel namen, maar gelukkig onthoud ik wel gezichten. Dat maakt het wachten allemaal leuker, ook al regende het…

Dan was het moment daar, het moment dat we binnen mochten om te gaan genieten van de sfeer. Ik moet wel zeggen dat de sfeer er wel redelijk snel in zat, ook al moesten we nog even wachten in de hal, er moesten namelijk meerdere artiesten soundchecken… Zelf hadden we al een glimp kunnen werpen op Gers Pardoel.
Natuurlijk waren we gekomen voor Koen, hopelijk ging hij ons een mooie avond bezorgen…
En ja hoor, we mochten met groepjes binnen gaan in het o zo grote sportpaleis. Eerst kwamen we aan de bar aan, waar we iets konden nemen voor te drinken. Ik moet wel eerlijk zeggen, het was wel raar om zo in een leeg sportpaleis te staan, er kwam zelfs nog een camionette binnen om dingen te leveren, dat dat gewoon kan…

Na een half uurtje te wachten zagen we de artiesten en muziekanten van Clouseau opkomen, ging het dan nu beginnen? Koen was er op dat moment nog niet. Onze ogen kregen wel de kost met al dat volk op dat podium. Hoeveel muziekanten heb je nodig?…
Weer een half uurtje later kwam hij dan op het podium, en hij zei vrij meteen “Aaaah mijn atleten, alles goed met jullie?” Vanaf die moment was er sfeer tot en met. Hij kwam tussen het publiek, hij sprak ons aan, en liet zijn moves zien. Was allemaal super leuk.
Op een gegeven moment zei hij zelfs mijn naam, al had ik dat eerst niet echt verstaan, na ik mijn oordopjes (ja die had ik nodig, was nogal veel lawaai) uitdeed verstond ik het “Ja Elias, met jou felle zwembroek had je hier met die blacklights wel rare kleuren gezien…” Wooow haha ja…

Twee uur hebben we mogen genieten van de mooie, gezellige, blije maar ook pakkende nummers die ze speelde voor ons. Dit was een avond om nooit meer te vergeten.
Leuk om even iets anders te doen met die Berlin2023 groep dan sporten.
Je leest het wel in mijn enthousiasme van schrijven, ik heb genoten….
Ook vooral omdat Hannes erbij was.

Tot zover het bericht over het sportpaleis en het optrede van Clouseau.
Tot snel,
Elias

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *